Create an Account

Храни се умно, бъди здрав!

Както всички знаем, ние не можем да оцелеем без ВЪЗДУХ, ВОДА и ХРАНА. Първите две са жизненоважни в по-кратък период и затова се стремим да ги приемаме правилно, за разлика от ХРАНАТА, с която правим компромиси, а във времето тези компромиси ще се превърнат в здравословни проблеми.

Нашата МИСИЯ е да ви дадем здравословни, пълноценни, бързи и лесни за приготвяне хранителни продукти, които можете да консумирате по всяко време без ограничение.

ВИЗИЯТА на компанията е да произвежда качествени храни, които да помагат на хората да водят здравословен начин на живот, независимо забързаното ежедневие.

За да постигнем ВИЗИЯТА и ЦЕЛИТЕ си работим с  висококачествени суровини с ясен произход и годност от утвърдени производители и доставчици.

Как стигнахме до тук
2015

През 2015 години започнахме като си поставихме за цел „Да създадем продукт, който е полезен, достъпен и вкусен!“. След многобройни опити и съвместни проекти със специалисти в областта на диетологията, здравето и кулинарията, достигнахме до първия прототип на нашите продукти – Superfood Mix A+B.

2016-2017

През тези две години изследвахме създаденото, получихме безценен опит от няколко международни пазари и създадохме основите за сегашната ни продуктова гама. След безброй изложения, презентации и опити в България, Испания, Англия, Германия, Турция, САЩ и др. – вече имахме ясна представа какво сме създали и какъв огромен потенциал имат продуктите ни.

2018

Това беше годината, в която вече имахме завършена пълната продуктова гама. След 3 години на доказване качествата на продуктите ни и най-тежкта проверка – тази на клиентите, вече набрахме скорост и започнахме да реализираме планът: да стигнем до възможно най-много хора, на които да разкажем за здравословното хранене и неговата значимост за цялостното състояние на човек.

Днес

Вече в деветата година на бизнеса ни, сме уверени, че сме на прав път и задействаме масовата комуникация, с която целим да разпространим мисията ни. В ход са множество колаборации със спортисти, специалисти по здравословен начин на живот, организации посветени на здравето и знакови фигури от фитнес и кулинарния свят.

Back to Top