Smartsuperfood
Create an Account

kupichka 01
kupichka 02
Нашите миксове от суперхрани:

Ако търсите решение за вашия хранителен режим, което да съчетава полезни свойства, вкус и достъпност, нашите продукти са отговора:

Кои сме ние?

Ние сме Smart Superfood, бранд занимаващ се с производство и пакетаж на миксове от суперхрани. Създадохме за Вас, продукти изцяло съобразени със здравословния начин на живот, които освен това ви помагат и в забързаното ежедневие, защото се приготвят бързо, лесно, и вкусно!

100RAW

100% Натурално

Съставките, които използваме не преминават термична обработка и са изцяло натурални.

glutenfree

Без глутен

В продуктите ни не се съдържа глутен

sugarfree

Без добавена захар

Ние не добавяме захар към миксовете, единствените захари, които се съдържат в продуктите ни са естествената фруктоза от сушените плодове.

vegan

Веган

Всички продукти от гамата ни са изцяло съвместими с веган начин на живот.

Супер полезно и супер вкусно!!! Горещо препоръчвам за всички, които търсят вкусни и полезни продукти за поддържане на топ форма!
биляна 1
Биляна Йотовска
Фитнес експерт, модел, специалист по здравословно хранене

Абсолютен ХИТ! Здравословното хранене е модерно , ама аз от кога чакам да стане и вкусно!!! Е стана !! 🙂  Много свежа , лесна за приготвяне храна в офиса и няма после „Уфф надух са, спи ми са!“

Jechko Shanev
Жечко Шанев
Клиент
Страхотна храна, използвам я повече от година! 5*
customer1
Бояна Пешева
Доволен клиент
Последни публикации

Червена боровинка (cranberries) или полезното дребосъче

Неслучайно хората наричат този плод “зрънце на младостта” Знаете ли, че в Англия шеговито наричали червените боровинки bearberries – кръстени на мечките, чиято любима храна са, за да могат да набавят необходимия запас от полезни вещества преди да заспят дългия си зимен сън. Дребното плодче на червената боровинка с леко кисело-тръпчив вкус за много хора […]

ДЕТОКС ЗА ТЕБ

Защо ДЕТОКС? Детоксикацията за нас не е мода. Всеки човек е добре даoсъзнае, че през определен период от време е хубаво да пречиства тялото си.Този процес е ефективен, когато се случва чрез пълноценно хранене.Основната ви цел не бива да бъде само сваляне на килограми, но иподобряване на вътрешната среда в организма ви. Със SUPER CHLORO […]

Псилиум ХУСК и влиянието му върху нашия организъм

Нека разкажем какво е Псилиум хуск Псилиум хуск (Psyllium Husk) представлява 100% натурални растителни фибри, които се добиват единствено от чистите бели обвивки от семената на индийския бял живовляк (Plantago Isphagula), който расте естествено в Индия, Бангладеш и Пакистан.

Back to Top