Create an Account

Експерт по Диететика и Хранене

Виктория Апостолова е експерт по Диететика и Хранене, нутриционист и треньор. Завършила е магистратура специалност “Технология на ферментационните продукти”, както и “Храни, Хранене и Диететика” .

Виктория е преминала през множество обучения в областта на нутригеномиката и персонализираното хранене. Хранене по време на бременност, хранене при хранителни нарушения като Анорексия, Булимия, Хиперфагия, а към днешна дата има своя богата практика и доволни клиенти.

В дългогодишната работа с нашите клиенти екипът на SMART SUPERFOOD ясно е разбрал нуждата от специалист – нутриционист, който заедно с нашия качествен продукт да създаде и точния хранителен режим за вашето тяло. За да избегнете лутанията, фалшивите обещания и неуспешните лишения, ние поканихме Виктория със свое специално място в сайта ни, в което да отговаря на вашите въпроси и да разполагате с опцията да започнете един по-пълноценен живот още днес.

Виктория работи с нашите продукти от 2019 до днес лично и ги включва в програмите за клиентите си. Тя вижда реалните резултати и е един от професионалистите, на чиято обратна връзка разчитаме, за да развиваме сегашните и да създаваме нови продукти.

Заедно с Виктория ние сме още по-близо до основната ни цел, а именно да споделяме знания и умения за това как да се храним. Да спортуваме и да водим здравословен начин на живот. Без да подлагаме тялото си на жесток глад, лишения и да си вредим не само физически, но и психически.

Добре дошли на всички, които искат да живеят по-добре от днес!

Можете да разгледате и последвате :

или

Back to Top