Create an Account

Проблемът?

В днешното забързано ежедневие, човек все по-често е изправен пред проблема „Какво да ям?“ и „Нямам време!“ или просто не се замисля, какво консумира. Но този проблем е свързан с нашето здраве и дълголетие.

Решението!

Всеки проблем има решение, като нашето решение беше да създадем “Smart Superfood”.

Стартирала преди едва 3 години (2015г.), компанията се движи от млад и енергичен екип, който е решен да постигне революция в хранителните навици на масовия потребител.

Всички продукти, които създаваме са съобразени с балансираното и здравословно хранене и са базирани на суперхрани, които имат ползотворно влияние върху целия организъм.

С продуктите на Smart Superfood Вие поддържате хранителен режим, съставен от основните групи полезни и алкални храни, а именно – сезонни плодове и зеленчуци, сурови ядки, семена и бобови култури. По този начин осигурявате на вашето тяло нужните условия за добър метаболизъм, здрав сън и енергичност в активните части от деня.

Ние, създателите на Smart Superfood, вярваме, че няма по-ценна храна от тази, която дава здраве, подобрява апетита и е лесно достъпна за потребителите.

 

Тъй като темата за здравослоното хранене е необятна и изключително интересна, в СЕКЦИЯ ПОЛЕЗНО ще ви споделяме актуална и интересна информация за здравсловния начин на живот.

Back to Top