Smartsuperfood
Create an Account

Какво са суперхраните?

Суперхраните са натурални растителни продукти, които съчетават високи хранителни стойности с позитивни ефекти за вашето здраве. За суперхрани се считат храните, които носят много повече полезни качества в състава си в сравнение с останалите храни. Те са богати на минерали, антиоксиданти и други хранителни вещества. А те помагат на организма да поддържа силна имунна система. Благодарение на високата концентрация на полезни вещества в Smart Superfood, тялото ви получава нужната сила за да се предпазва от редица заболявания, които често са следствие от нездравословен начин на живот.

Какви са характеристиките на суперхраната?
• Висока концентрация на полезни свойства в единица обем 👈
• Когато се консумира сурова, ензимите и витамините в нея запазват максимална ефективност 👈
• Организмът я усвоява лесно и се зарежда с енергия 👈

Видове суперхрани

Видове суперхрани

Имайки предвид тези качества, ние от Smart Superfood създадохме цяла гама от продукти със суперхрани, които работят изцяло за ВАШЕТО здраве.

В дълъг и редовен период на консумация, нашите видове суперхрани подобряват функционирането на организма. Като намаляват натрупаните мазнини, както и нивото на холестерол.

Те подобравят алкално – киселинния баланс, спомагат за пречистването на организма и много други добри решения за здравословен и балансиран начин на живот.

Back to Top